Om oss

Hemsjö Tältservice grundades av Johan Karlsson år 2012, som en enskild firma. Johan, som tävlade i rally, hade då tröttnat på att alla hans gamla depåtält blåste omkull och ibland även gick sönder vid kraftigare vindar, och istället för att som tidigare bara köpa ett nytt tält som sannolikt inte skulle hålla längre än de tidigare tälten i samma klass, föddes en idé till liv. Det kan inte vara omöjligt att få tag på ett kraftigt och stabilt tält som inte kostar skjortan, tänkte Johan och kontaktade därmed ett dussintal tältfabriker runt om i världen, och beställde kort därefter hem ett flertal tält från de mest lovande leverantörerna.

Efter långt och noggrant testande visade det sig att det fanns en fabrik som uppfyllde alla krav, en fabrik vars tält var designade för att stå emot Australiens tuffa och hårda klimat. Johan började först att sälja tälten vidare till vänner och bekanta, och från början var det mest tänkt som en rolig utmaning, men han märkte snabbt att det fanns en stor efterfrågan på tälten.

I slutet av 2016 bildades istället aktiebolaget Hemsjö Tältservice AB tillsammans med Johans barndomsvän Alexander Pfister. Alexander var lustigt nog Hemsjö Tältservices första kund, då det begav sig 2012.

 

Hemsjö Tältservice AB säljer och hyr ut marknadstält, även kallade partytält, snabbtält, servicetält och depåtält. Vårt mål är att alltid ge en unik och personlig service och att enbart leverera testade produkter av absolut högsta kvalitét som håller i många år, till ett överkomligt pris. 

Vi finns i Hemsjö, strax söder om Alingsås.